Maplewood Colonial Addition

Currently in construction, this Center Hall Colonial home in Maplewood, New Jersey is undergoing a two story addition. The first floor sunroom will be completely removed so as to replace its sloping floors, walls devoid of insulation and small window apertures with energy efficient construction and larger windows. This will allow the room which runs the entire depth of the house to become bathed in light and functional year round. At the second level a master suite is being added which will include a master bathroom looking out to the mature trees found in the rear yard. A large dressing room/closet will be located off the master bedroom. Also added at the second floor is an additional bathroom and laundry room.

Additional images can be found at this Instagram hashtag #colonialonmountain

General Contractor: The Zorel Group